Bli medlem idag!

Kontakta oss

För att bli medlem behöver du först kontakta oss! Bland annat så att vi kommer i kontakt, kan förklara vad vi gör, och hur du kan engagera dig.

Vi försöker svara så snabbt vi kan, men vi rekommenderar starkt att gå med Discord med knappen nedan och kontakta oss där också.

Medlemskap är endast 50kr/år. En styrelsemedlem behöver manuellt registrera dig i medlemssystemet, och vi kommer ta kontakt så fort vi kan.

  Presstjänst:

  press@ungaeuropeer.se

  English contact:

  int@ungaeuropeer.se

  Teknisk support:

  it-support@ungaeuropeer.se

  Valberedning:

  val@ungaeuropeer.se

  GDPR & Juridik:

  admin@ungaeuropeer.se

  Stället där du kan prata

  Chatta via Discord

  Discord är en chatt-plattform som är smidig och effektiv att komma i kontakt. Discord gör det enkelt att prata och träffas oftare. Som Skype, fast bättre.

  demo-attachment-561-Subtraction-1
  demo-attachment-561-Subtraction-1

  Medlemsförmåner

  Medlemskapet är
  vad du gör det till!

  Bli med och arrangera debatter, diskussioner, workshops

  Det absolut viktigaste för en Europeisk framtid är att väcka intresse och uppmärksamhet om diskussionen. I Sverige är det allt för lite kunskap om vad EU bidrar med.

  Kläck idéer, utveckla, och sprid dem brett

  Träffa människor som tycker lika som dig, eller människor som inte tycker lika och diskutera olikheterna. Vi behöver smarta idéer för att lösa svåra probelm.

  Delta på evenemang, rösta igenom motioner, bli hörd

  Event arrangeras både i Sverige, Norden och Europa. Medans rese ibland måste betalas själv så står arrangören ofta för mat & logi. Vi röstar även fram motioner som går vidare till JEF Europa, och potentiellt till politkerna.

  Bidra till konstruktionen av ett framtida EU

  Även om du inte är aktiv som medlem så bidrar medlemsavgiften till att finansiera kampanjer, evenemang och uppmärksamhet för ungdom och till att driva diskussionen framåt. Många bäckar små, din hjälp behövs.